Persberichten

Loslippige verdachten gepakt met gestolen waar

Vier verdachten ( 17, 20, 28 en 32 jaar ) uit Almere zijn maandagmiddag gearresteerd nadat ze in de trein naar Almere erg loslippig waren over hun zojuist gepleegde diefstallen. Getuigen alarmeerden via 1-1-2 alarm de politie die het viertal in Almere op het Centraal Station inrekenden. De verdachten waren in het bezit van diverse gestolen spullen en zijn ingesloten.

Vier verdachten die in de trein stoer en voldaan zaten op te scheppen over hun zojuist gepleegde diefstallen haalden zich de irritatie op de hals van enkele medereizigers. Die belden via 1-1-2 alarm de politie en gaven een goed signalement door en vertelden over de vermeende diefstallen. Op het centraal station in Almere stapte het viertal uit maar werd al snel in de kraag gevat door meerdere agenten. Bij de vier mannen werden behalve een geprepareerde tas, diverse flesjes parfum, after shave, eau de toilette, zonnebrillen en kleding aangetroffen. Bij sommige artikelen zaten de prijskaartjes er nog aan. Alle verdachten zijn ingesloten en zitten vast. Vandaag zet de recherche het onderzoek voort naar de herkomst van de gestolen spullen en in welke stad de diefstallen zijn gepleegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *