Persberichten

Lastige klant op de vlucht voor politie

Dinsdagmiddag is een 24-jarige man uit Almere na een achtervolging te voet en op de fiets aangehouden omdat hij bij het zien van agenten op de vlucht sloeg. De man bleek gesignaleerd te staan voor een recherche-eenheid. Hij werd door bikers ingerekend na een korte achtervolging

Surveillerende bikers stelden een onderzoek in na een melding van een lastige klant bij de Fairplay in het centrum. Eenmaal aangekomen kregen de agenten te horen dat een klant erg lastig was en zich vervelend gedroeg. Bij het zien van de agenten zette de ‘lastige klant’ het op een lopen. De bikers zette de achtervolging in en kregen ondersteuning van meerdere agenten die in de buurt waren. Op het Gazellehof werd de verdachte aangehouden.

De verdachte verzette zich maar kon snel door meerdere agenten onder controle worden gebracht. Hij bleek gezocht te worden door een recherche-eenheid. De verdachte is ingesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *