Persberichten

Inbrekers op heterdaad gepakt bij inbraak

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn twee inbrekers, 21 en 23 jaar uit Almere, op heterdaad betrapt en na een achtervolging te voet aangehouden. Het duo is ingesloten en in verzekering gesteld. Zij worden verdacht van inbraak in een school in Almere Haven.

Rond 02.00 uur stelden agenten na een melding een onderzoek in bij de school de Meergronden aan de Marktgracht. Plotseling renden twee mannen weg waarna een achtervolging te voet ontstond. De twee mannen gooiden op hun vlucht een zak met spullen weg. Na enkele honderden meters konden de twee worden achterhaald en aangehouden. Een zoektocht naar de weggegooide spullen leverde een tas op met diverse soorten inbrekerstuig op. Het woninginbrakenteam District Zuid heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *