Persberichten

Agenten verlaten politie Flevoland na mogelijk drugsgebruik

ANP: Bij de politiekorpsen Flevoland en Gooi- en Vechtstreek zijn in de afgelopen maanden drie agenten weggestuurd of zelf opgestapt wegens (vermeend) drugsgebruik. Dat zei een politiewoordvoerder woensdag.
Eén van de drie agenten werkte bij Gooi- en Vechtstreek en werd ontslagen omdat hij tijdens een avondje uit betrapt werd op het gebruik van drugs.

De overige twee agenten waren in Flevoland werkzaam. Eén van hen moest gedwongen vertrekken, omdat ze had gelogen over haar drugsverleden. Ze verzweeg bij haar sollicitatie dat ze vroeger drugs gebruikte, maar klapte hierover wel uit de school tegenover collega’s.

De andere Flevolandse agent besloot zelf te vertrekken. Hij kon naar eigen zeggen zijn levensstijl als fanatieke voetbalsupporter niet langer combineren met zijn werk bij de politie. Onder collega’s bestond het vermoeden dat hij met zijn voetbalmaten drugs gebruikte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *