Persberichten

Vier aanhoudingen na burenruzie

Zondagmiddag raakte een 22-jarige Almeerder gewond nadat een burenruzie escaleerde in een tuin aan de Leonard Bernsteinstraat. De Almeerder raakte na een woordenwisseling slaags met buren waarbij over en weer geslagen is en vermoedelijk is gestoken met een mes. De recherche van district Zuid heeft de zaak in onderzoek. Drie verdachten zitten in verband met het onderzoek nog vast.

Rond 15.15 uur bereidde een familie in de achtertuin een wettelijk goedgekeurd en al geslacht en schoongemaakt schaap. Terwijl de familieleden bezig waren met het bewerken van de zogenoemde ‘kale schapenbout’ ontstond een woordenwisseling met de 22-jarige achterbuurman. De gemoederen liepen zo hoog op dat het kwam tot een vechtpartij in de tuin waarbij over en weer is geslagen. Bij deze vechtpartij raakte de Almeerder ernstig gewond aan zijn hand. Omdat onduidelijk is wat zich heeft afgespeeld voorafgaande aan de ruzie en de vechtpartij en wie welke rol heeft gespeeld bij het incident, is de recherche een onderzoek gestart. Van de familie zijn de 41-jarige moeder, een 42-jarige vader en een 17-jarige zoon aangehouden. Ook de 22-jarige Almeerder wordt als verdachte aangemerkt. Hij werd zondag overgebracht naar een ziekenhuis in Amsterdam voor medische behandeling. Ten behoeve van het onderzoek zijn onder andere twee messen en een stuk hout in beslag genomen. Het onderzoek is in volle gang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *