Persberichten

Twee Almeerders omgekomen door ongeval op fietspad Muiden

Bij een ongeval op de Maxisweg in Muiden zijn zaterdagmiddag 26 november 2011 twee inwoners van Almere om het leven gekomen.

Het gaat om een 65-jarige man en een 56-jarige vrouw. De twee reden rond 17.00 uur op een bromfiets over het fietspad van de Maxisweg in de richting van Muiden. Vanuit tegenovergestelde richting kwam een invalidenwagen bestuurd door een 63-jarige inwoner van Amsterdam. Door onbekende oorzaak kwamen de twee voertuigen met elkaar in botsing. De vrouw die achterop de bromfiets zat, kwam door de botsing op het wegdek van de Maxisweg terecht waar zij werd aangereden door een 23-jarige automobilist uit Nederhorst den Berg. De vrouw en de man uit Almere werden zwaargewond overgebracht naar het AMC waar zij later op de avond overleden. De bestuurder van de invalidenwagen kon na onderzoek in het ziekenhuis huiswaarts. Een nader onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval is ingesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *