Persberichten

‘Stop en Go’ actie Centraal Station Almere

Woensdag heeft er een gezamenlijke controleactie plaatsgevonden op en rondom het Centraal Station van Almere. Meerdere reizigers werden door de Nederlandse Spoorwegen, de Spoorwegpolitie, controleurs van Connexxion en politie Almere gecontroleerd op uiteenlopende overtredingen in het openbaar vervoer. De ‘Stop en Go’ acties worden door heel Nederland uitgevoerd.

De Nederlandse spoorwegen controleerden 10.000 reizigers, waarvan er 130 personen een boete kregen voor zwartrijden. Controleurs van Connexxion controleerden 176 bussen en betrapten 89 zwartrijders. Politie Almere trof tijdens de controle een aantal gesignaleerde personen aan. Deze mensen hadden nog een boete openstaan en werden aangehouden. Na het betalen van de boete konden zijn het politiebureau weer verlaten. In totaal werden er zeven aanhoudingen verricht door politie Almere, waaronder ook 18-jarige Almeerder die zijn DNA nog moest afstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *