Persberichten

Poging beroving snackbar Almere Stad

Zondagmiddag rond 18.00 uur hebben twee verdachten een mislukte poging gedaan om een snackbar aan de Vanillestraat te beroven. De twee daders hebben met ‘iets dat op een vuurwapen lijkt’ het aanwezige personeel bedreigd. Het bleef echter bij een poging want het duo vluchtte hierop al snel weer weg in de richting van de Staatsliedenwijk, zonder medeneming van buit. In de snackbar stonden tijdens dit incident verschillende klanten. Al snel na deze poging wist de politie een verdachte aan te houden die voldeed aan het opgegeven signalement. Later is deze persoon heengezonden omdat hij niet herkend werd als verdachte. Het signalement van beide verdachten is als volgt:

Dader 1
Negeroïde man, ongeveer 20 jaar oud, 1.80 lang. Hij droeg een kort model, zwarte winterjas en een zwarte capuchon over zijn hoofd.

Dader 2
Negeroïde man, ongeveer, 1.75 lang. Hij droeg een gewatteerde, zwarte wintjerjas. De man droeg een rode baseballcap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *