Nieuws

Nieuwe ambulances voor RAV Flevoland

Deze week zijn er nieuwe ambulances afgeleverd voor GGD Flevoland. Het gaat om twee voertuigen van het type Mercedes Otaris die door Visser Leeuwarden zijn gemaakt. De Mercedessen vervangen de twee Volkswagen T5 ANS. De Otaris is een stuk langer en ruimer vergelijken met Chevrolet Chevys die op dit moment worden gebruikt. De nieuwe voertuigen zijn uitgerust met de meest moderne technieken, zoals verschillende kleuren verlichting en ge├»ntegreerde camera’s. Ook verbruikt de Otaris veel minder brandstof. Binnenkort gaan de nieuwe ambulances in dienst. Met de nieuwe ambulances wordt een ronde door Flevoland gemaakt langs alle ambulances posten en ziekenhuizen om het personeel de nieuwe ambulance te laten zien en te kijken of alles past. De nieuwe voertuigen komen voorlopig in Dronten en Emmeloord te staan.

Video: Nieuwe ambulances voor RAV Flevoland

2 gedachten over “Nieuwe ambulances voor RAV Flevoland

  • Bart Krowmijk

    Maar ze wisselen toch ook van post op ten duur. Temminste is tussen lls en dronten een heuse ambu wissel volgens mij. Maa maakt mij niet uit want zit toch in dronten op school. Maar wel mooie ambu’s

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *