Persberichten

Aanhoudingen na spuiten traangas

Dinsdagavond zijn twee mannen aangehouden die verdacht worden van het spuiten van CS-traangas in de hal van een supermarkt aan de Salsastraat en winkelend publiek lastig vielen. Eén klant kreeg traangas in het gezicht en werd onwel. Tegen de twee verdachten is proces-verbaal opgemaakt.

Rond 19.20 uur stond een groep van zo’n tien personen voor de ingang van de supermarkt. Vanuit de groep werd vermoedelijk met traangas gespoten in de hal van de supermarkt.  Diverse klanten en personeelsleden kregen hierdoor tranende ogen en een bijtende prikkeling in neus en keel. Een klant werd vermoedelijk recht in het gezicht geraakt en kreeg hulp van het winkelpersoneel. Het slachtoffer kon ogen en gezicht afspoelen in de personeelsruimte. Gealarmeerde agenten controleerden de groep en trof bij een 24-jarige Almeerder een verboden busje met CS-gas aan. Onderzoek wees uit dat een 22-jarige Almeerder er ook direct bij betrokken was. Beide mannen zijn aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Het slachtoffer is verwezen voor aangifte terzake mishandeling. Na opmaken proces-verbaal, verhoor, onderzoek en in beslagname van het busje CS-gas, zijn beide mannen heengezonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *