Nieuws

Meerdere gewonden bij ongeval Waterlandseweg

Bij een groot ongeval zijn op de kruising van de afrit A6 en de Waterlandseweg zaterdagavond meerdere gewonden gevallen. Drie auto’s botsen vlak voor de stoplichten door nog een onbekende oorzaak op elkaar. De brandweer moest er aan te pas komen om een aantal mensen uit hun auto te bevrijden. Vanwege een tekort aan beschikbare ambulances zijn ook twee ambulance uit het Gooi ingezet evenals het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam. De slachtoffers zijn naar verschillende ziekenhuizen overgebracht. Over hun toestand is op dit moment nog niks bekend. Door het ongeval is afrit 5 van de A6 lange tijd dicht geweest en moest verkeer richting Zeewolde omrijden via de A27. De Verkeersongevallenanalyse van de politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval. Een van de bestuurder is aangehouden vanwege rijden onder invloed.

7 gedachten over “Meerdere gewonden bij ongeval Waterlandseweg

 • Wat een ravage! Ik dacht al meteen: te weinig ambulances in FL, omdat er kort daarvoor ook al een ernstig ongeval met meerdere gewonden was bij Lelystad. Hopelijk gaat het goed met de slachtoffers van beide ongevallen.

  Beantwoorden
 • Pas rond 23:15 uur was de ravage opgeruimd en het wegdek door een gespecialiseerd bedrijf gereinigd en konden de afzettingen (A6Re afrit 5 en begin N305 Waterlandseweg ri. Zeewolde) weer worden opgeheven.

  Beantwoorden
  • Dennis Tomassen

   ik was op weg naar een Project in Haarlem toen vanuit Zeewolde naar Almere reed. op het moment dat ik tot aan kwam rijden kwam t.h.v Oude Waterlandseweg zag ik dat de Auto volgens mij een suzuki tot stilstand kwam op het kruispunt al rokend twijfelde geen moment trok mijn outfit aan en verleende eerste hulp. best raar hoor wat er allemaal kan gebeuren in zo’n korte tijd. hoop dat iedereen er goed uit is gekomen

 • Ik had gisteren dienst in de dierenambu en we hadden zelf politie nodig voor een kleinigheidje maar ging niet door vanwege dit grootte ongeluk ik hoop dat het meevalt met de gewonden.

  Beantwoorden
 • Nathan van den Heuvel

  Ik zag die swift al langskomen en dacht, dit gaat zo fout, je kon er op wachten en toen ik die rookwolk zag kon ik alleen maar hopen dat er geen derden bij betrokken waren, en natuurlijk rijd hij tegen een auto met kinderen aan!!
  hoop dat ze deze persoon zijn rijbewijs afnemen (als hij deze al had!!)

  Beantwoorden
 • In danswijk komt er een jongeman met veel bloed op ze gezicht. ik vroeg aan hem wat er aan de hand was en hij zei datr hij gevochten had met ze neef. het enige wat ik voor hem kon doen is hem even naar tussen de vaarten brengen. ik vond het geen probleem dus hij achter op de scooter. na een klein stukje rijden komt er een politie agent en houd ons staande. ineens slaat de politie agent in de boeien. na ongeveer 15 min wachten was de politie klaar met de jongeman en spraken ze mij aan. de jongeman die bij mij achter op stapte was de dader die al deze ravage heeft veroorzaakt. Het is dat ik dat niet geweten had anders had ik meteen de politie gebeld.

  Beantwoorden
  • @mitchel, graag zou ik even om privé redenen met jou in contact willen komen, is dat mogelijk ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *