Persberichten

Vijf inbrekers op heterdaad betrapt

Dinsdagavond zijn vijf mannen in de leeftijd van 20, 21, 22 en 26 jaar op heterdaad aangehouden bij een woninginbraak aan de Aalsmeerstraat. Eén van hen werd gepakt toen hij op de uitkijk stond, de vier anderen werden in de woning aangehouden. Het Woning Inbraken Team van District Zuid heeft de zaak in onderzoek.

Rond 23.30 uur belde een getuige 1-1-2 alarm en gaf aan dat er mogelijk door een aantal  mannen bij een woning aan de Aalsmeerstraat werd ingebroken. Meerdere eenheden gingen ter plaatse waarbij de voor – en achterzijde van de woning werden bewaakt. Een 21-jarige man die aan de achterkant van het huis stond werd direct aangehouden. Een raam aan de tuinzijde van het huis bleek geforceerd waarna meerdere agenten de woning in gingen. Daar werden vier andere mannen op heterdaad betrapt en gearresteerd. De woning was geheel doorzocht waarbij de inhoud van kasten en lades op de vloer lagen. In de tuin stonden diverse uit de woning gehaalde goederen klaar. De verdachten zijn allemaal woonachtig in Almere en zijn in verzekering gesteld. De bewoners waren niet thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *