Persberichten

Man aangehouden na vernieling politieauto

Dinsdagochtend is een 46-jarige man uit Amsterdam aangehouden nadat hij een deuk in een politievoertuig sloeg. De man was boos omdat hij bij de afzetting van een plaats delict aan de Noorderplassenweg werd tegen gehouden.

Rond 10.00 uur werd de man bij de politieafzetting van het plaats delict aan de Noorderplassen weg tegengehouden. De man, een familielid van het overleden slachtoffer en overmand door emoties, wilde toch onder het afzetlint door. Hij werd tegengehouden door agenten. De man sloeg een deuk in een politieauto en werd hiervoor aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Nadat de man was gekalmeerd is een schaderegeling getroffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *