Persberichten

Getuigen gezocht: auto rijdt door na aanrijding, twee auto’s beschadigd

Op zondag 21 augustus 2011 reed een grijze Saab tegen twee geparkeerde auto’s op de Paletlaan in Almere Buiten. Bewoners belden direct 1-1-2 alarm en gaven de aanrijding door. Agenten troffen de bewuste grijze Saab even later verlaten aan op de New Yorkweg.
De politie van basiseenheid Almere Buiten is op zoek naar getuigen van deze aanrijding waarbij twee auto’s beschadigd raakten. 

 

Op de bewuste zondagavond 21 augustus 2011 rond 23.45 uur reed een grijze Saab in de Paletlaan tegen een lantarenpaal aan en raakte daarna twee geparkeerde auto’s. De bestuurder verliet de plaats van het ongeval zonder zich kenbaar te maken. Via 1-1-2 alarm maakten bewoners van de Paletlaan melding van dit misdrijf waarna meerdere politie-eenheden op zoek gingen naar de grijze Saab. Deze werd enkele minuten later verlaten en met fikse schade aangetroffen op de New Yorkweg. In deze zaak is kort na de aanrijding een 37-jarige Almeerder in zijn woning aan de Regenboogweg aangehouden. Een alcoholtest wees uit dat de man behoorlijk diep in het glaasje had gekeken. Hij had ruim vier maal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd waarop zijn rijbewijs is ingevorderd.

De politie van basiseenheid Almere Buiten is specifiek op zoek naar een getuige met een hond die gesproken heeft met twee agenten op de New Yorkweg. Ook wordt gezocht naar een getuige die 1-1-2 alarm heeft gebeld uit een telefooncel. Herkent u zich als één van deze getuigen? Neem dan contact op met basiseenheid Almere Buiten via:

0 9 0 0 – 8 8 4 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *