Persberichten

Deurwaarders doen goede zaken bij grote verkeerscontrole

Het Verkeershandhavingsteam van Politie Flevoland heeft donderdag 15 september van 15.00 tot 22.30 uur op de A6 ter hoogte van de afslag Almere-Haven een controle gehouden met behulp van ANPR (automatische nummerplaatherkenning ) Deze controle hield de politie samen met de Belastingdienst. Alle voertuigen die de ANPR- camera passeerden en in de systemen van politie of belastingdienst voorkwamen werden door motorrijders van politie van de weg gehaald.

Het Verkeershandhavingsteam schreef bekeuringen uit wegens onverzekerd rijden, het niet kunnen tonen van een rijbewijs of het rijden tijdens een rijontzegging. Twee bestuurders konden geen geldig identiteitsbewijs tonen waarop zij werden aangehouden. Ook bleek bij enkele voertuigen de verlichting niet op orde. Tegen al deze automobilisten is proces verbaal opgemaakt. Drie bestuurders stonden gesignaleerd voor openstaande geldboetes. Zij hebben ter plaatse hun boete betaald.

Door de deurwaarders van de Belastingdienst werden 35 auto’s inbeslaggenomen, waarvan er 10 voertuigen direct werden afgesleept. Verder incasseerde de Belastingdienst totaal
€ 800.000, – aan openstaande vorderingen. Daarvan werd een bedrag van € 2.600, – contant of middels pin betaald.

Bron: Politie Flevoland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *