Nieuws

Auto belandt in sloot na aanrijding Noorderdreef

Vrijdag avond heeft op de Noorderdreef ter hoogte van de A6 een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto`s. Door de klap kwam een van de auto`s in een naastgelegen sloot terecht. De bestuurder moest door de brandweer uit het voertuig worden geknipt. De bestuurder is met voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de andere personenauto is er zonder verwondingen vanaf gekomen.

Beide auto`s zijn door een bergingsbedrijf weggesleept. Door het ongeval was de Noorderdreef in beide richtingen enige tijd afgesloten voor al het verkeer. Verkeer dat vanaf de snelweg kwam moest via omkeren en via de volgende afslag terugrijden om weer op de juiste weg te komen. Een automobilist reed tegen het verkeer richting de Havendreef. Deze is door de politie aan de kant gezet.

 

Video:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *