Persberichten

Vluchtende auto-inbrekers in het Gooi aangehouden

Twee auto-inbrekers zijn donderdagavond rond 20.30 uur aangehouden in Eemnes. De twee werden rond 20.00 uur door getuigen betrapt toen zij aan het inbreken waren in een auto die geparkeerd stond in de Flevogarage aan de Blekerstraat. Toen de twee in de gaten kregen dat ze betrapt waren gingen ze er in een auto vandoor. Alerte getuigen gaven het kenteken van die auto direct door aan de politie. Omdat deze auto thuis hoorde in Utrecht werden de korpsen Gooi en Vechtstreek en Utrecht ook in kennis gesteld en keken collega’s van deze korpsen naar de vluchtauto uit. Rond 20.30 uur zagen agenten van politie Gooi en Vechtstreek de auto bij een tankstation aan de A27, ter hoogte van Eemnes, staan. Daar kon één van de verdachten, een 21-jarige man uit Utrecht, direct worden aangehouden. De andere verdachte ging er te voet vandoor. Deze man, ook een 21-jarige Utrechtenaar, werd even later in een woonwijk in Eemnes aangehouden. Beide mannen zijn overgebracht naar Almere. Het is nog onbekend of zij bij de auto-inbraak iets hebben buitgemaakt. De recherche van Almere-Stad heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *