Persberichten

Vermiste vrouw herkend door sms-Alert

De 51-jarige vrouw uit Estland die dinsdagavond plotseling verdween, is gezond en wel herenigd met haar familie in Almere. Na het versturen van een sms-Alert werd de vrouw door een agente in vrije tijd, die het sms-Alert had ontvangen, in Naarden herkend. 

De vrouw, die op familiebezoek was in Almere, verliet op dinsdagavond even de woning om buiten een sigaretje te roken. De familie sloeg alarm toen ze na enkele uren nog niet terug was. Via de regionale meldkamer van politie Flevoland werd een sms-Alert verzonden. In het sms bericht stond het signalement van de vrouw vermeld. Een agente in vrije tijd herkende de vrouw op basis van het sms-Alert in Naarden. Via collega’s van Gooi en Vechtstreek is de vrouw overgebracht naar Flevoland waarna ze met haar familie kon worden herenigd. Het is niet duidelijk waarom de vrouw plotseling uit beeld verdween.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *