Nieuws

Scooterrijder gewond door aanrijding Parkwijklaan [video]

Bij een botsing tussen een scooter en een auto is zondagavond één persoon gewond geraakt. De brommer reed over het fietspad en botste daarbij op een auto die vanaf de Hagevoortdreef de Parkwijklaan opreed. Beide bestuurders hebben elkaar waarschijnlijk te laat opgemerkt. De bestuurder van de scooter is met onbekend letsel overgebracht naar het Flevoziekenhuis. Het verkeersongevallenanalyse team uit het Gooi heeft ter plaatse uitgebreid technisch onderzoek gedaan en alle sporen vastgelegd. Door de aanrijding moest verkeer richting Parkwijk tijdelijk via de Fruitweg omrijden.

2 gedachten over “Scooterrijder gewond door aanrijding Parkwijklaan [video]

  • als het echt een scooter is, mag hij daar niet rijden. Maar de automobilist zal wel weer de pineut zijn.

    Beantwoorden
  • ...............

    Beste jan,

    Jouw reactie klopt niet: Boven in staat er dat de brommer op het fietspad reed en in het filmpje zie je dat de brommer een blauw kenteken heeft

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *