Persberichten

Politie treft wietplantage aan na aanhoudingen inbraak op heterdaad

Politie heeft zondagochtend 14 augustus rond 00:15 uur op heterdaad drie mannen aangehouden voor een inbraak in een woning aan het Grote Wielenpad te Almere. In de woning waar werd ingebroken trofde politie na de aanhoudingen een wietplantage aan.
De verdachten, een 22-jarige man en een 26-jarige man, beiden uit Amsterdam en een 31-jarige man met Franse nationaliteit, zijn aangehouden en meegenomen voor verhoor en zitten nog vast. De wietplantage is geruimd door een daarvoor gespecialiseerd bedrijf. Of de inbraak en de wietplantage verband houden is onderdeel van het onderzoek.

Zondagmorgen, even na middernacht kwam bij politie de melding dat er mogelijk werd ingebroken in een woning aan het Grote Wielenpad in Almere.Meerdere eenheden kwamen af op de melding van de op handen zijnde inbraak. De toegesnelde agenten troffen ter plaatse de inbrekers onder verdachte omstandigheden in de woning aan. Hierop zijn de drie mannen aangehouden. Bij nader onderzoek in de woning werd een wietplantage aangetroffen met ongeveer 200 hennepplanten. Het Regionaal Coƶrdinatiepunt Aanpak Hennepteelt heeft ter plaatse onderzoek verricht waarna de wietplantage is geruimd. De recherche van Almere heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *