Nieuws

Man gewond na steekpartij Presidentstraat

Donderdagavond heeft de politie rond 23.00 uur een gewonde 29-jarige man uit Almere aangetroffen in een woning aan de Presidentstraat. Het slachtoffer verklaarde dat hij daarvoor bij het viaduct vanaf de Dokkumlaan richting de Presidentstraat door twee mannen in een kleine rode auto werd aangesproken. Even later werd hij gestoken met een onbekend voorwerp. Het slachtoffer is licht gewond naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht en de reden van het steekincident. Zo heeft de politie onder het viaduct en in de woning naar sporen gezocht en heeft het slachtoffer gehoord.

Getuigenoproep
De politie op zoek naar getuigen. Mogelijk zijn er mensen die donderdagavond op of in de omgeving van genoemde lokatie een kleine rode auto hebben zien staan of rijden met daarin mogelijk twee mannen. Tips over tijdstip, locatie en signalement kunnen doorgegeven worden aan de districtsrecherche Zuid via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *