Nieuws

Vrachtwagen ramt fietsbrug Spoorbaanpad

Dinsdagmiddag heeft een vrachtwagen op de Tussenring een gat van twee meter in de fietsbrug van het Spoorbaanpad veroorzaakt. De bestuurder was vergeten zijn kraanarm naar beneden te doen. Door de klap vlogen de brokstukken op een auto die achter de vrachtwagen reed. Hierbij raakte de auto beschadigd. Niemand raakte gewond. Ook de bestuurder van de vrachtwagen bleef ongedeerd. Door het ongeval is de Tussenring in de richting van Almere Stad afgesloten voor het verkeer. Ook het treinverkeer ondervindt hinder door het ongeval, op last van Prorail mogen ze nog maar stapvoets over de brug rijden. Fietsers kunnen voorlopig geen gebruik maken van de brug, men wordt aangeraden om over het naastgelegen Geuzenpad te fietsen.

 


Fietsbrug afgesloten weergeven op een grotere kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *