Nieuws

Vijf auto’s betrokken bij kettingbotsing Hogering [Video]

Bij een kettingbotsing op de Hogering zijn donderdag aan het eind van de middag vijf auto’s met in elkaar in aanraking gekomen. Dit gebeurde ter hoogte van de Kaviaarweg in de Waterwijk. Twee personen zijn daarbij gewond geraakt. Zij zijn beide met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Er is op dit moment nog niet bekend wat de oorzaak van de botsing is. Vier auto’s zijn door bergingsbedrijven afgevoerd, een vijfde kon zijn weg zelf vervolgen. De Verkeersongevallenanalyse van de politie doet verder onderzoek naar de oorzaak van de botsing. Door de botsing is de Hogering in de richting van Almere-Stad lange tijd afgesloten geweest waardoor verkeer vanaf de Buitenring via de Tussenring moest omrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *