Nieuws

Twee gewonden na zware mishandeling in Parkeergarage de Brink

Zaterdag aan het rond 19:15 uur heeft op het Brink plein in Almere-Haven een vechtpartij plaatsgevonden. In de parkeergarage kreeg een 27-jarige Almeerder ruzie met zijn vriendin. De Almeerder werd hierbij zo agressief dat hij zonder enige aanleiding een 28-jarige pool aanviel. Hierna rende hij naar een naastgelegen horecazaak (klein have) waar hij wat bekende optrommelde. Met een groepje van ten minste acht personen zijn ze opnieuw in de aanval gegaan tegen de pool. Een 28-jarige Almeerder die de vechtpartij zag gebeuren probeerde de Pool te beschermen. Hierdoor heeft ook hij zware verwondingen opgelopen.  Omstanders hebben 1-1-2 gebeld, waarna de politie met meerdere voertuigen ter plaatse kwam. Een 23-jarige Almeerder werd gelijk aangehouden op aanwijzingen van getuigen. De 27-jarige Almeerder is later na speurwerk van de Politie aangehouden op een militaire kazerne aangehouden door de Koninklijke Marechaussee, en overgedragen aan de politie Flevoland.

Beide slachtoffers moesten voor behandeling naar een ziekenhuis. De Poolse man liep een gebroken vinger op en meerdere zware kneuzingen. Bij de gewonde Almeerder werden meerdere kneuzingen en een zware hersenschudding geconstateerd.

De politie zoek getuigen van de vechtpartij, en vraagt iedereen die iets gezien heeft contact op te nemen met de recherche  in Almere Haven via 0900 – 8844

Ken jij de dader, maar kent de dader jou ook? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem:  0 8 0 0 – 7 0 0 0

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *