Persberichten

Politie tevreden over verloop Freefestival 2011

Afgelopen weekend werd op het Atlantisstrand aan het Weerwater wederom het Freefestival gehouden. Door de goede samenwerking met de organisatie, andere hulpverleningsdiensten, de gemeente en verkeersregelaars kijkt de politie tevreden terug op het verloop van dit gratis muziekevenement. Ondanks het slechte weer bereikte zaterdag het bezoekersaantal met 15.000 mensen zijn maximum. Op zondag kwamen er circa 10.000 mensen op het festival af. In totaal werden 46 personen aangehouden voor verschillende feiten zoals vernielingen, diefstal of drugsbezit. Van deze verdachten kregen 14 direct een transactievoorstel aangeboden. Door dit ‘lik op stuk’ beleid kon afgelopen weekend in totaal 5500 euro aan boetes worden geïnd. Voor deze verdachten is hiermee de zaak afgedaan, tegen de overige verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt. Zij moeten zich later voor een rechter verantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *