Persberichten

Jeugdige autokrakers gepakt

Dinsdagavond zijn twee jeugdige autokrakers gepakt nadat een voorbijganger een passerende politieauto aanriep en hen attendeerde op een mogelijke autokraak. Het duo, 15 en 16 jaar, kon in de directe omgeving worden aangehouden op basis van een goed signalement. De recherche van Almere Stad West heeft de zaak in onderzoek.De twee Almeerse jongens zitten nog vast.
Surveillerende agenten werden door een voorbijganger aangesproken in de omgeving van de Haagbeukweg. De getuige had op de Haagbeukweg enkele jongens bij een auto zien morrelen en vertrouwde het niet. Ze gaf een duidelijk signalement door waarna de agenten direct een onderzoek instelden. Op de Haagbeukweg werd een auto aangetroffen die vermoedelijk net was opengebroken. Enkele honderden meters verderop zagen de agenten twee jongens lopen die aan het signalement voldeden. Zij werden direct aangehouden. De recherche van Almere stad West heeft de zaak in onderzoek. De eigenaar van de auto heeft zich gemeld en aangifte gedaan ter zake diefstal uit auto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *