Nieuws

Achtervolging gestolen auto eindigt in voortuin [video]

Vrijdagavond zijn twee minderjarige personen aangehouden na een korte achtervolging door de politie. De twee reden in een auto die twee dagen eerder in de Verzetswijk in Almere is gestolen. De achtervolging ging in de Danswijk door onder andere de Salsastraat en eindigde in de voortuin van een woning in de Folkloreweg. De politie heeft één persoon direct kunnen aanhouden. De andere is na een korte achtervolging te voet in de Quadrillestraat ingerekend. De auto is door een berger weggesleept. De woning raakte niet beschadigd.

[Update 9/7/11] De aangehouden personen zijn 14 en 16 jaar oud. Rond 18.30 uur spotten surveillerende agenten in de Parkwijk een rijdend voertuig met daarin twee zeer jonge personen. Bij controle bleek dat dit voertuig als gestolen was opgegeven. Ondanks het stopteken werd de snelheid van het gestolen voertuig hoog opgevoerd. Vervolgens reed de auto met hoge snelheid door de bebouwde kom.

Foto’s: Arjen Peters Video: Sander Teussink

2 gedachten over “Achtervolging gestolen auto eindigt in voortuin [video]

  • ohjah woonde die in danswijk?
    lijkt me sterk want in woon niet in danswijk

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *