Nieuws

Ongeval op de Oude Waterlandseweg

Vanmorgen heeft op de kruising Oude Waterlandseweg, Noorderdreef in Almere Haven een ongeval plaatsgevonden tussen twee auto`s en een taxi. Bij het ongeval zijn 3 personen gewond geraakt. De traumahelikopter uit Amsterdam is opgeroepen maar heeft niet ter plaatse hoeven komen. De brandweer heeft de voertuigen gestabiliseerd zodat het ambulance personeel veilig kon werken. De verkeersdienst van de politie (VOA) doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Een gedachte over “Ongeval op de Oude Waterlandseweg

  • Paul van Leewen

    kijk even bij de tekst er zitten wat fouten in!
    Noorderdreef in Almere haven een ongeval plaatsgevonden tussen een 2 auto`s en een taxi.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *