Persberichten

Lastige omstander (15 jaar) aangehouden bij aanrijding

Woensdagmiddag is een 15-jarige knaap aangehouden omdat hij bij de aanrijding op de Pianoweg onder het politie-afzetlint doorging, de plaats delict betrad en agenten beledigde. De lastige puber is aangehouden en kreeg proces-verbaal. Hij is voor middernacht door zijn vader van het politiebureau opgehaald.

Bij de afhandeling en hulpverlening van een aanrijding met letsel en beknelling van een 13-jarig meisje, werd door agenten een “plaats delict” afgezet met rood-wit afzetlint. Onder de omstanders bevond zich een 15-jarige Almeerder die het nodig vond om onder de politieafzetting door te gaan en de plaats delict te betreden. Hij werd gewaarschuwd en teruggestuurd achter de afzetting waar nog meer publiek stond. Toen de knaap weer onder de afzetting door ging en het sporengebied betrad werd hij aangehouden. Bij de aanhouding beledigde hij een agent en verzette hij zich tegen zijn arrestatie.
De jongen is overgebracht naar een politiebureau waar proces-verbaal tegen hem is opgemaakt ter zake belemmering van politiewerkzaamheden, belediging en wederspannigheid. Na verhoor, onderzoek en afronden proces-verbaal, werd de Almeerder door zijn vader van het politiebureau opgehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *