Nieuws

Fietser geschept door auto [Update]

Op de Pianoweg in de Almeerse Muziekwijk is aan het eind van de middag een bestuurder van een auto in aanraking gekomen met een fietser. Bij het ongeval zijn de hulpdiensten met groot materieel uitgerukt, ook de traumahelikopter uit Amsterdam werd opgeroepen. Deze bleek uiteindelijk niet nodig te zijn. De persoon die is aangereden bij het ongeval is onder de auto beland, zij is met behulp van de brandweer onder de auto vandaan gehaald. Bij het ongeval is één persoon gewond geraakt, over de ernst van de verwondingen is niets bekend. De weg is enige tijd afgesloten geweest voor al het verkeer. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

[Update]

Nadat de politie een blaastest had afgelegd bij de bestuurder van de hummer bleek deze twee maal de maximale hoeveelheid alcohol in zijn bloed te hebben, hierna is de man aangehouden. De vrouw die beweerde dat zij had gereden is eveneens aangehouden. Een getuigen heeft aangegeven dat de man achter het stuur zat van de auto. De politie doet onderzoek naar wie er daadwerkelijk achter het stuur zat.

Tevens is bij het ongeval een 15 jarige jongen aangehouden wegens het hinderen van de hulpverlening. Meer hierover vind u hier: Lastige omstander (15 jaar) aangehouden bij aanrijding

Een gedachte over “Fietser geschept door auto [Update]

  • De bestuurde van de Hummer is aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol achter het stuur zat.
    De vrouw die naast hem zat beweerde dat zijn aan het rijden was, maar volgens getuige was dat niet zo.
    Daarom is de vrouw ook aangehouden.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *