Nieuws

Brand door wietplantage in woning

Bij een brand in een woning aan de Adrienne Solserstraat in Filmwijk is maandagavond een wietplantage ontdekt. De brand woedde op de zolder van het onbewoonde huis. De brandweer stond aanvankelijk bij het verkeerde adres maar werd door buurtbewoners op de juiste locatie gewezen. Nadat de voordeur van het huis werd geforceerd kon de brandweer naar binnen om de brand te blussen. Met behulp van een hoogwerker heeft men het dak verder gesloopt om te zorgen dat er ook aan de buitenkant niks meer brandde. Omdat er veel water nodig was werd er opgeschaald naar middelbrand om zo voldoende water ter beschikking te hebben. De brand trok veel bekijks van buurtbewoners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *