Kort nieuws

Wietplantage aangetroffen in woning

Danswijk- Maandagmiddag is in een woning aan de Florrie Rodrigostraat in de Danswijk een wietplantage aangetroffen. De plantage is door personeel van Boomgaard ontmanteld. Hoeveel planten er zijn aangetroffen is niet bekend.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *