Nieuws

Dode en gewonde door steekincident Almere [Update]

Eilandenbuurt – Zaterdag avond is in de Rodosstraat een steekpartij geweest. Agenten van het korps Flevoland kregen het bericht van een steekpartij, ze zijn hierop naar de betreffende straat gereden en vonden hier 2 gewonden waarvan 1 zwaargewond. Een traumaheli heeft geassisteerd, het slachtoffer is onderweg naar het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen. Het andere slachtoffer is voor zover bekend niet in levensgevaar. Een 3de persoon welke weggevluchte toen de politie ter plaatse kwam is aangehouden. De technische recherche doet onderzoek naar de steekpartij.

De politie is bij diverse mensen langs gegaan. Ook was het mede door het mooie weer erg druk om het plaats delict met omstanders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *