Afval in brand tegen pand Steurstraat

woensdag 26 juni 2013 | Redacteur: Arjen Peters | Tags:

Dinsdag laat op de avond kwam er bij de brandweer een melding binnen van een afvalbrand in de Steurstraat. Een passant zag vanaf de Hogering rook komen en ging poolshoogte nemen bij het bedrijventerrein. Naast een pand woedde een kleine brand. De brandweer heeft het brandje uiteindelijk met een straal water geblust. Ook de politie kwam ter plaatse aangezien het hoogstwaarschijnlijk gaat om brandstichting.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>